All Inclusive drømmeferie – 1 000,- rabatt per bestilling!

 

Ønsker du en ferie med All Inclusive, badeland, kjempestooore basseng, basseng direkte utenfor rommet ditt, hotell rett ved stranden og is hele dagen? Da skal du bestille ferien med Nazar - Norges All Inclusive-spesialist!
Nazar tilbyr unike håndplukkede hotell med store familierom – spesielt utvalgt for å tilby deg og din familie en fantastisk ferieopplevelse! Dessuten har vi egne barneklubber med skandinaviske aktivitetsguider og Captain Nemo - alle barns beste venn, på våra Pegasos-hotell.

Som medlem i Leo’s Family får du 1000,- i rabatt per bestilling når du bestiller din All Inclusive-ferie med Nazar.

Bestill din drømmereise hos Nazar i dag!

 

Les mer på Nazar.no

 

Vilkår for bestilling
Siste bestillingsdag 30/6-23, med forbehold om sluttsalg. Rabatten på 1000,- per bestilling gjelder for nye bestillinger av en charterreise med minst 2 personer. For å få rabatten må bestillingen være for minst to personer og bestilles på nazar.no. Gjelder ikke uspesifiserte reiser, restplasser, kun fly og reiser med rutefly. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Med forbehold om sluttsalg.


BENYTT DEG AV TILBUDET:

Registrer deg eller logg inn for å se rabattkoden via Mine sider


Pegasos Club - Incekum, Tyrkia

All Inclusive-hotell på stranden med stor wipeout-bane. Pegasos Club i Incekum ligger like ved en barnevennlig strand med en morsom wipeout-bane. Det er et perfekt All Inclusive-hotell for barnefamilier og har herlige basseng! Når du bor her får du bruke tre hotellområders fasiliteter.

.

Pegasos Resort - Incekum, Tyrkia

Gyllen sandstrand og en veldig kul wipeout-bane. Familiehotellet Pegasos Resort ligger perfekt ved en av Tyrkias beste strender. Du betaler for ett hotell, men får tre hotellers sport-fasiliteter, barer, bassenger, en heftig wipeout-bane og badeland med masse vannsklier.

Pegasos Royal - Incekum, Tyrkia

Populær familiefavoritt ved en fantastisk sandstrand. Myk, gyllen og langgrunt – på Pegasos Royal bor du rett ved en av Tyrkias beste strender! Her får du tre hotell til prisen av ett, samt et bredt All Inclusive-tilbud, en kul wipeout-bane og fine rom for opptil åtte personer.

Pegasos World - Side, Tyrkia

Nazars mest populære hotell med Middelhavets største basseng. Pegasos World er Nazars definitivt mest populære hotell! Her får du Middelhavets største basseng på 10 000 m², et fartsfylt badeland, gyllen sandstrand, og et velsmakende All Inclusive-program - alt inkludert i prisen!

.

Lindos Imperial - Kiotari/Lindos, Rhodos

Fantastisk utsikt med deilige basseng. Lindos Imperial er et elegant familiehotell med bredt All Inclusive-program i Kiotari på Rhodos’ østkyst. Her er en fantastisk strand og en flott utsikt over Middelhavet. Hotellet har flere basseng og aktiviteter og ligger ikke langt fra det antikke Lindos.

Sun Palace - Faliraki, Rhodos

Rhodos beste badelandshotell. Sun Palace inviterer til plask og lek i sitt fartsfylte badeland. Her kryr det av vannaktiviteter som hele familien vil elske. Hotellet ligger nær Faliraki Beach og sentrum, det finnes rom for opptil seks personer og All Inclusive er inkludert i prisen.