Terminens aktiviteter for Sport Kidz

Hver uke har en bestemt aktivitet. Vi har 8 ulike aktiviteter, og uke 8 avsluttes med en skattejakt.

 • Uke 1, fotball – Skru den som Leo! Vi prøver ut denne fantastisk morsomme idretten. Vi øver oss på å sentre og trener på å skåre det perfekte målet! Vi avslutter med en liten fotballkamp med kompisene.

  Uke 2, turn – Vi prøver ulike grener. Vi utfordrer oss selv med å hoppe både oppover og fremover på ulike måter.

  Uke 3, innebandy – Vi lærer oss å håndtere en kølle, føre ballen med oss og sentre til medspillerne. Vi trener på skudd og avslutter med å spille kamp.

  Uke 4, friidrett – Vi prøver mange ulike grener. Barna øver seg på koordinasjon, smidighet og presisjon. Vi har det gøy og avslutter med å gjøre det baklengs også.

  Uke 5, håndball – Vi prøver denne spennende ballsporten og utvikler kunnskapene våre i å kaste, sentre og drible. Vi trener på å skåre mål, og etterpå blir det litt spilling med kompisene.

  Uke 6, hinderløype – denne gangen bruker vi det flotte lekelandet vårt. Vi lager en løype og kommer oss gjennom den på best mulig måte. Dagen avsluttes med at vi prøver å klatre helt til topps i vulkanen.

  Uke 7, sykling – Vi bygger opp en bane og utfordrer barna til å komme seg gjennom den uten å rive noen av kjeglene på veien. Det blir en utfordring som de i fellesskap takler helt utmerket. Hvor stor er sykkelen min og hvor fort kan jeg sykle for å klare hinderet? Vi øver også på hvordan man oppfører seg ute i trafikken.

  Uke 8, dans og avslutning – Vi lærer oss enkle og morsomme danser for å utvikle koordinasjon og motorikk. Vi avslutter siste gangen med en skattejakt i det flotte lekelandet vårt. Leo kommer på besøk og deler ut gullmedalje og diplom til alle barna for flott gjennomføring og deltakelse i Leo’s Sport Kids.