• Aktiviteter for barn

  Lek, leir og gruppetrening på Leo's Lekeland

  På Leo’s Lekeland ønsker vi å skape muligheter for barn å leke samtidig som de er aktive. I tillegg til å kjøpe billetter og bestille leketid, har vi utviklet sommerleirer, vinterleirer, ferieleirer og gruppetrening for barn – slik at du som leter etter aktiviteter for barn, finner alt på ett sted!

  Summer Camp

  Bestill årets morsomste sommerleir! I løpet av fire actionfylte sommerferiedager får barna drive med sport og leke sammen med nye venner. Latter, samhold og eventyr loves med Leo og vennene hans!

  Les mer om Summer Camp

  Sport Kidz

  Utforsk sport og bevegelse på en lekfull måte! I løpet av åtte actionfylte økter får barna bevege seg sammen med våre herlige instruktører og prøve aktiviteter som håndball, innebandy, gymnastikk, klatring, dans og ballspill.

  Les mer om Sport Kidz

  Winter Camp

  Bestill årets morsomste vinterferieleir! I løpet av tre actionfylte dager får barna prøve ulike idretter og aktiviteter sammen med våre dyktige og engasjerte instruktører på lekelandet. Prøv sykkelslalåm, klatre i vår parkour, dribble og sparke i Leo’s Sportsarena og ha det gøy med nye venner.

  Les mer om Winter Camp

  La leken begynne

  Velkommen til Leos jungel og oppdag alle våre spennende attraksjoner. Kjøp billetten din her for å sikre en fantastisk opplevelse på vårt lekeland. Velg dato og tid som passer deg, fyll inn detaljene dine, og betal enkelt online. Og du, ikke glem at du kan ha barnebursdagen hos oss!

  Les mer om lek hos Leos

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.