• Lek & bevegelse på Leo's Lekeland

  Priser & alder på Leos Lekeland

  Vi har skapt en verden fylt med glede, eventyr og spennende opplevelser for alle aldre. Vår prising er basert på ulike faktorer som hvilket lekeland, hvilken dag og hvilken tid du ønsker å besøke oss. Alderen på barnet ditt, enten under 1 år, mellom 12-23 måneder eller 2-17 år, spiller også en rolle, for å tilby alle muligheten til å leke. For å se gjeldende priser, besøk vår bestilling og se hva ditt besøk vil koste!

  Se alle priser

  Kjøp billett på nett - rabattert pris per barn

  For å gjøre besøket ditt hos oss enda bedre, anbefaler vi alltid at du starter din lekelandopplevelse på nett. Dette gir deg en rekke fordeler! I tillegg til å sikre plass på lekelandet, får du en rabattert pris når du kjøper billett og bestiller leketid på vår nettside. Du slipper altså å betale ekstra per barn!

  Garantert plass

  For å skape en hyggelig og mindre trang atmosfære, har Leo’s tilpasset antall besøkende og delt dem opp i forskjellige grupper i løpet av dagen. Når du kjøper billett og bestiller leketid på nett, har du en garantert plass og trenger ikke å bekymre deg for å ikke komme inn. Sørg derfor for å komme i løpet av din bestilte ankomsttid og lek i tre timer fra det øyeblikket du går inn på lekelandet!

  Fleksibilitet

  Du kan i fred og ro velge den tid og dag som passer dere best. Ikke gå glipp av at vi har forskjellige priser avhengig av hvilken dag og tid på dagen dere vil komme. Når valget er gjort, er dere velkommen til å nyte lek, moro og eventyr på våre lekeland i flere timer.

  Enkelt å endre din bestilling

  Skjer det noe uforutsett som gjør at dere ikke kan komme? Ikke bekymre deg! Hvis du trenger å endre din bestilling, kan du gjøre det opp til en time før besøket begynner. Du gjør det enkelt og smidig på din Leo’s Family-konto.

  Bestill leketid med årspass

  Selv om du har et årspass på Leo’s, anbefaler vi at du bestiller leketid på nett før ditt besøk. Vi har reservert et antall plasser per leketid for de med årspass. Men husk å bestille minst 48 timer før besøket ditt, for da slippes plassene for alle besøkende. Fullbooket på den tiden du ønsker? Velg en annen leketid eller kom som drop-in på lekelandet, forutsatt at det er ledige plasser. For å bestille med årspass, logg inn på Leo’s Family når du bestiller leketid!

  Les mer om Leo's Årspass

  For voksne

  Vi vet at de voksne også ønsker å ha det hyggelig under besøket. Slapp av i våre koselige sofaer og nyt å se barna leke og utforske. Vi tilbyr også gratis wifi og surfe stasjoner, så du kan holde kontakten og dele opplevelsene dine på sosiale medier. Ikke glem å nevne oss @leoslekeland når du deler bildene dine, men vær nøye med å følge lover og regler.

  For småbarnsforeldre

  Hvis du besøker oss med små barn, er det en spesiell avdeling tilpasset de aller minste. Barn under ett år har gratis inngang, og vi har skapt et trygt og morsomt miljø der de kan bevege seg og utforske. Vi har myke gulv som er perfekte for å trene på å krabbe og gå. Selvfølgelig er det fritt frem å ta med barnevognen inn i hele lekelandet!

  Se Mini World

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.