• Bli medlem i Leo's kundeklubb

  Leo's Family

  Leo’s Lekeland er Norges mest lekne og morsomme familie. Som medlem av vår kundeklubb kan du ha ekstra mye moro! Få tilgang til eksklusive tilbud og nyheter før alle andre, delta i spennende konkurranser og mye mer. Målet vårt er å gjøre hvert besøk på Leo’s til en unik og minneverdig opplevelse for deg og dine kjære.

  Som medlem får du

  Som en verdsatt medlem av Leo’s Lekeland får du tilgang til en rekke fordeler som er skreddersydd for deg og din familie. Benytt deg av aktuelle medlemstilbud, få gratis påfyll på kaffen din, og hold enkelt oversikt over dine bursdagsbestillinger og invitasjoner. I tillegg får du muligheten til å delta i våre morsomme konkurranser og motta de siste nyhetene direkte til din innboks.

  Slik blir du medlem i Leo's Family

  Å bli medlem i Leo’s Family er enkelt og gratis. Registrer deg og begynn å nyte alle de fantastiske fordelene i dag! Medlemskapet er personlig, og du kan enkelt legge inn dine barns navn og alder under ‘Mine sider’ for å motta mer skreddersydde tilbud.

  Bli medlem

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.