• Leo's Toddler Day

  Foreldretreff på onsdager

  Se hit alle foreldre i permisjon

  Se hit alle foreldre i permisjon! Kom og opplev vårens herligste foreldretreff på Leo’s. På onsdager 10:00-14:00 mellom 24. april og 30. juni har vi gratis inngang for deg og barnet ditt mellom 0-23 måneder.* Ta med foreldregruppen din, dra dit for å møte nye venner eller bare for å ha kvalitetstid sammen med din smårolling.

  Dropin gjelder – Tid kl. 10-14. Vi sees på lekelandet og du behøver ikke booke leketid på forhånd.

  Leos family –  Du behøver å være medlem i Leo`s family.

  Drop-in  gjelder – Vi sees på lekelandet og du behøver ikke booke leketid på forhånd.

  * Gratis inngang gjelder for en forelder og ett barn for deg som har barn mellom 0-23 måneder. Onsdager mellom 24. april til 30. juni med unntak for ferier og helligdager.

  Foreldretreff på onsdager

  • Gratis inngang for deg og barnet ditt mellom 0-23 måneder
  • Ta med barnevognen inn
  • Få Leo’s beste tips til motoriske øvelser
  • Opplev bevegelsesglede sammen med barnet ditt
  • Lekeområde tilpasset de aller minste
  • Stellerom, avslapnings- og ammerom
  • Nyt god mat og drikke i vår Bistro

  Selvfølgelig er det fritt frem å ta med seg barnevognen, det gjelder hele vårt lekeland. Vi har også stellerom, avslapnings- og ammerom. Alt for å gjøre besøket med din smårolling så komfortabelt som mulig! Hva venter du på? Rull inn vognen og opplev bevegelsesglede sammen med barnet ditt!

  På Leo’s vet vi at barn trenger å bevege seg for å ha det bra, og det gjelder også våre aller minste eventyrere. Og gjett hva? På lekelandet har vi perfekte lekeområder der de aller minste kan utvikle seg og oppleve bevegelsesglede. Vår “toddler area” har myke gulv, perfekte for å øve på å krabbe, gå og løpe. Her finner du noen av våre attraksjoner i miniatyr, designet spesielt for de aller minste. Bygg med klosser, prøv vårt ballbasseng og mini-rutsjebane. Du får også ta del i Leo’s beste tips for motoriske øvelser som du kan gjøre sammen med barnet ditt.