• Velkommen til Leo's LekelandOslo

  Åpningtider

  • I dag -

  • I morgen -

  • tirsdag -

  • onsdag -

  • torsdag -

  • fredag -

  • lørdag -

  • søndag -

  Lek og bevegelse på Leo's Lekeland i Oslo!

  Et besøk på Leo’s Lekeland i Oslo er en morsom og actionfylt opplevelse for barn i alle aldre. Løp, hopp, klatre og lek over tusenvis av kvadratmeter med lekeareal. Vi tror på å oppdage gleden ved bevegelse gjennom lek! Og det kan barna gjøre hos oss. Oppdag noen av våre semesteraktiviteter og sportsleirer eller bestill en bursdag. Vi har actionfylte aktiviteter for alle anledninger! Så hva venter du på? Book din leketid og start eventyret ditt. Vi er åpne hver dag hele året på lekelandene våre. Og du, ikke glem at du kan ha barnebursdagen hos oss!

  Kjøp billett & book leketid

  Priser på Leo's Lekeland Oslo

  Et besøk på Leo's er en actionfylt besøk for hele familien! Våre priser varierer avhengig av lekelandet, dagen og tidspunktet du ønsker å besøke oss. Vi har også forskjellige priser avhengig av barnets alder. Barn under ett år går gratis, og for barn mellom ett og to år har vi en redusert pris. Besøk vår booking for å se gjeldende priser for ditt lekeland!

  Les mer om besøk på Leo's

  Bestill en drømmebursdag hos Leos

  Vi sørger for å skape ditt barns drømmebursdag! Velg blant forskjellige temaer blant våre bursdagsrom, og vi setter opp saft og popcorn og alt annet du ønsker fra våre populære bursdagspakker. Og selvfølgelig får bursdagsbarnet besøke Leos hemmelige skattekammer, hvor en gave venter. Når festen er over, får hvert barn en godtepose. En ekte drømmebursdaf, rett og slett!

  Et fredelig øyeblikk midt i lek & bevegelse

  Energi må fylles på før, under og etter lek. Sørg for å besøke vår Bistro, som serverer et bredt utvalg av mat, snacks og forfriskende drikker. Her presenterer vi en del av vårt omfattende utvalg tilgjengelig på våre lekeland.

  Finn Leo's Lekeland Oslo

  John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo

  📩 – oslo@leoslekeland.no

  ☎ – 22262228

  Veibeskrivelse

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.