• Vil du bli jungelens konge eller dronning?

  Jobb på Leo’s

  Hos Leo’s Lekeland søker vi superhelter som tror på lekens kraft og har en brennende lidenskap for å skape glede og minner for familier og få barn i bevegelse. Er du klar for å bli en del av vårt fantastiske team? Her er din sjanse til å være jungelens konge eller dronning, og vi tror du har superkreftene som kreves for å trives i vår lekne verden.

  Vokse & Utvikle deg med Leo’s

  Å jobbe på Leo’s Lekeland er mer enn bare en jobb. Det er en mulighet til å vokse og utvikle seg, skape fantastiske minner og være en del av noe større enn deg selv. Her tester vi din disiplin, ansvarsfølelse og samarbeidsevne mens du sammen med dine kolleger skaper magi i form av et lekeland i verdensklasse.

  Karriere på Leo’s

  For oss er karrieremuligheter like viktige som klatrevegger og sklier. Hvis du har riktig drivkraft og engasjement, kan du ikke bare klatre over vulkaner, men også i din egen karriere. På Leo’s Lekeland er det alltid plass for de som ønsker å vokse og utvikle seg.

  Les mer om karriere på Leo’s

  Ledige Stillinger

  Er du klar for å teste dine superkrefter i en av Nordens største lekelandskjeder? Vi håper å ønske deg velkommen til vårt fantastiske team, hvor hver dag er en mulighet til å bli en ekte superhelt!

  Ledige stillinger på Leo’s

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.