• Din guide i jungelen

  Vår kundeservice

  Hos Leo’s er vår høyeste prioritet å sørge for at hver gjest har en uforglemmelig opplevelse hver gang de besøker oss. For oss er fornøyde og glade gjester den beste rangeringen vi kan få. I tillegg til vårt fantastiske personale som tar vare på våre gjester på lekelandet, har vi en toppmoderne digital kundeservice for å gjøre ditt besøk hos oss så enkelt og behagelig som mulig.

  Har du spørsmål? Prøv vår chat eller FAQ!

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser og mye mer. Derfor har vi på denne siden en omfattende FAQ-seksjon og en chatfunksjon som er tilgjengelig over hele nettstedet vårt. Der finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan snakke med vår virtuelle assistent som er klar til å hjelpe deg døgnet rundt.

  Vår FAQ

  Personlig assistanse

  Trenger du mer personlig assistanse, nøl ikke med å kontakte oss via vår e-postadresse hello@leoslekeland.no. Vårt kundeserviceteam er her for å svare på alle dine spørsmål og løse eventuelle problemer du kan møte på. Vi streber etter å svare så raskt og nøyaktig som mulig for å sikre at du får den beste mulige opplevelsen hos oss.

  Uansett om du leter etter informasjon, har spesifikke ønsker eller bare vil si hei, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å gjøre ditt besøk på Leo’s til en gledefylt og minneverdig opplevelse. Velkommen til vår lekne verden, der lek og service går hånd i hånd.

  Åpningstider for Leo’s Lekeland

  Våre lekeland har varierende åpningstider, så besøk din lekelands side for å se gjeldende åpningstider.

  Finn ditt Lekeland