• Nord-Europas største lekeparadis

  IR & ekspansjon

  Dette er Leo's

  Leo’s ble grunnlagt i 2006 i Luleå, Sverige, og er den største og mest populære lekelandskjeden i Norden med over 50 lekeland (Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland). Selskapet er i en ekspansiv fase og forventes å etablere nye lekeland hvert år, med mål om å ha 100 lekeland. Lo’s gigantiske lekeland tilbyr tusenvis av kvadratmeter med lek, sport og eventyr for hele familien. Gjennom våre anlegg ønsker vi ikke bare å skape et trygt og rent lekemiljø, men også å inspirere til økt bevegelse og en måte å oppdage gleden ved bevegelse gjennom lek.

  Mer enn et lekeland

  Lekelandene er 3500-5000 kvm, fylt med trampoliner, ballbassenger, sportsarenaer og mye mer. Et besøk på Leo’s er et eventyr for hele familien. Når energinivået begynner å bli lavt – ta en tur til Leo’s Bistro. Her finner du et bredt utvalg av fersk mat. I tillegg organiserer vi fantastiske bursdagsfester.

  Fysisk inaktivitet og helseproblemer

  Barn og bevegelse har alltid vært vårt fokus på Leo’s. Fysisk inaktivitet identifiseres nå som den fjerde ledende risikofaktoren for global dødelighet (WHO, 2010). Fysisk inaktivitet øker i mange land med store konsekvenser for befolkningens generelle helse ifølge WHO. Barn trenger rett og slett å bevege seg, og det gjør de på Leo’s! Med fire millioner gjester årlig kan vi gjøre en forskjell.

  Suksessfaktorene

  I tillegg til at våre gjester skal ha det gøy, er våre viktigste prioriteringer alltid service, sikkerhet og renslighet. Vår visjon er å være den beste lekelandskjeden i verden. For å oppnå dette målet gjør vi alt med kvalitet og entusiasme.

  Raske detaljer