• Mer lek for pengene dine

  Årspass & sesongspass

  Med våre ulike kort kan barnet ditt besøke våre lekeland så ofte dere ønsker innenfor en spesifisert periode. Vi tilbyr årspass for ulike aldre og til forskjellige priser. Så kjøp et kort i dag og maksimer barnets lek og bevegelse hos oss!

  Årspass for barn 2-17 år

  Gi barnet ditt uendelige lekeeventyr! Vårt årskort for barn 2-17 år gir tilgang til alle våre lekeland for et helt år. Ikke glem å enkelt bestille din leketid online for å garantere din plass.

  Kjøp årspass

  Årspass for 1-åringer

  Perfekt for de minste! Vårt årspass for 1-åringer åpner døren til spennende lek på alle våre lekeland for et helt år. Ikke glem å enkelt bestille din leketid online og vær garantert plass.

  Kjøp årspass

  Slik fungerer det

  Bruk årspasset smidig ved å logge inn på Leo’s Family. Sørg for at e-postadressen matcher den som ble brukt ved kjøpet av årspasset. På lekelandet, vis frem din QR-kode som finnes på din Family-konto i kassen. La så leken begynne!

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.