300 kr rabatt på Xplora-klokker

Vi på Leo´s strever alltid etter at barn skal være mer i aktivitet og minimere sin skjermtid. Derfor tilbyr vi nå en unik rabatt på Xplora sine smartklokker for deg som er medlem i Leo´s family. 

 De prisvinnende smartklokkene fra Xplora er perfekt som barnets første mobiltelefon - og kommer uten internett, med tilhørende foreldre-app for god oversikt for deg som forelder, og har kun barnevennlige og trygge funksjoner.  Alle Xploras modeller er skreddersydde og spesialdesignet for barns og foreldres behov – der sikkerhet og det å bevare barnas eksistensielle lek er dominerende i funksjonalitet og design. 

 

X6Play - premiummodell

Den revolusjonerende X6Play setter en ny standard for smartklokker for barn. X6Play er etterfølgeren til X5 Play – med bedre ytelse en sin forgjenger og et fargerikt og morsomt konsept; Mix & Match. Her kan du få tilbehør som gjør smartklokken helt unik – hele 3400 fargekombinasjoner på klokken. Mer kraftfull – og mer personlig. Barnet kommer til  å elske X6Play!

X6Play

 

XGO3 - en bra start

XGO3 smartklokke for barn er den trygge introduksjonen til den digitale verden og er en bra start for barn. XGO3 er etterfølgeren til XGO2 – og kommer med forbedrede funksjoner og i et nytt og fargerikt design. Et godt valg som barnets første mobiltelefon.

XGO3 

 

Bruk rabattkoden som gir 300 kr rabatt gjennom å logge inn på Min Side eller opprett en konto i vår Familyklubb.

 

Goplay aktivitetsunivers

Xplora oppmuntrer til fysisk aktivitet og mindre skjermtid for barn. Men Xploras magiske aktivitetsunivers Goplay, en digital aktivitetsplattform, motiveres barn til mer lek og bevegelse gjennom dagen. Kobler man sin Xplora til Goplay vil hvert steg barnet tar omdannes til fiktive mynter som kan brukes i plattformen for å delta i kampanjer, kjøpe produkter og spille spill!

 

Foreldre-app

I Xploras populære foreldre-app kan du blant annet bestemme hvem som kan kontakte barna og ha et god oversikt for innstillinger i klokken og bruken av smartklokken. Du kan du blant annet se hvor barnet ditt befinner seg via GPS-funksjonen og stille inn trygge soner -  når barnet forlater sonen får du melding via appen på din mobil, samt smarte alarm- og påminnelsesfunksjoner. Du kan også stille inn smartklokken i skolemodus når barnet er på skolen, da fungerer smartklokken kun som en klokke - ingen forstyrrelser i timen og friminuttet!Benytt deg av tilbudet:

Registrer deg eller logg inn for å se rabattkoden via Mine sider

UTEN INTERNETT OG SOSIALE MEDIER

Mobilklokken har ingen tilgang til internett eller sosiale medier. Om internett og sosiale medier finnes lett tilgjengelig, øker risikoen for økt stillesitting hos barn. Dette er noe Xplora vil motarbeide. Dessuten finnes det mye upassende innhold som ikke barn burde bli eksponert for. Xplora ønsker å la barn være barn så lenge det går.  

DU VELGER HVEM SOM FÅR KONTAKTE DINE BARN

Dette er noe du som forelder lett stiller inn via foreldre-appen. Med andre ord så kan ingen ukjente komme i kontakt med barnet - uten at du som forelder godkjenner dette.

TRYGGE SONER

Gjennom den tilhørende foreldreappen kan man stille inn trygge soner, for eksempel rundt hjemmet eller skolen. Når barnet går inn eller ut av en trygg sone, så sendes en varsel til den/de som står som hovedkontakter. Du kan også enkelt se hvor barnet ditt befinner seg i appen - som øker tryggheten for deg som forelder og for ditt barn. 

SOS

Klokken er utstyrt med en SOS-funksjon, der barnet enkelt kan klikke på knappen om farlige og/eller skumle situasjoner skulle være ute. Du som hovedkontakt får da en varsel og kan kjapt og enkelt gjøre det du trenger. 


 

Kjernefuksjoner:

  • Ringefunksjon
  • Chat
  • GPS med trygge soner
  • Skolemodus
  • Foreldreapp
  • Fri for sosiale medier og internett