• Velkommen til deres gruppebestilling

  Bedrifter

  Ønsker ditt firma å gjøre noe utenom det vanlige og invitere alle i familiene? Gjør dere klare for en uforglemmelig dag eller kveld fylt med latter og eventyr. Perfekt som en aktivitet for dine ansatte og deres familier! Vi er selvfølgelig åpne for forslag, så send en forespørsel til oss, så ser vi hva vi kan gjøre.

  Slik fungerer det

  Send inn din forespørsel om tilbud senest 14 dager før ditt planlagte besøk til hello@leoslekeland.no. Vi trenger kontaktinformasjon, hvilket lekeland dere ønsker å besøke, dato, ankomsttid og sluttid for besøket, antall voksne og barn, og om dere planlegger å spise under besøket. Vi stenger vanligvis ikke et lekeland, men avhengig av dagen, tidspunktet og størrelsen på gruppen, kan vi se på muligheten. Så vennligst inkluder det i forespørselen din. Vi vil deretter komme tilbake til deg med et svar, et mulig tilbud og for å avklare praktisk informasjon.

  Deilig mat og snacks tilgjengelig

  Vi har alt for en perfekt dag, og selvfølgelig kan det være nødvendig å fylle på energinivåene! Planlegg en matpause og nyt vår mat og snacks når dere er på lekelandet.