• Velkommen til deres gruppebestilling

  Foreninger & private grupper

  Gjør deg klar for et uforglemmelig øyeblikk fylt med latter og eventyr. Ta med laget ditt eller foreningen din til Leo’s Lekeland og opplev en actionfylt stund med masse lek og moro. Perfekt for foreninger og private grupper!

  Fantastiske gruppe rabatter!

  Planlegger du en gruppeaktivitet? Vi tilbyr 30% rabatt på hverdager og 20% i helgene for grupper på minst 11 barn. Bestill enkelt via vår online-tjeneste og gjør deg klar for en dag fylt med moro og spenning.

  Deilig mat og snacks tilgjengelig

  Vi har alt for en perfekt dag, og selvfølgelig kan det være nødvendig å fylle på med energi. Planlegg en matpause og nyt våre spesialtilbud på mat og snacks mens du er på lekelandet!

  Finn ut mer om gruppemenyene her

  Slik fungerer det

  Du kan enkelt bestille eventyret ditt via vår online gruppebestilling og betale ved ankomst. For å få våre rabatterte priser for grupper, trenger du å bestille minst fem dager i forveien. Er du sent ute med bestillingen din eller ønsker å bestille for mer enn 50 barn? Kontakt ditt lokale lekeland, så vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe!

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.