• Velkommen til deres gruppebestilling

  Skoler, barnehager og SFO

  Gjør dere klare for en uforglemmelig ettermiddag fylt med latter og eventyr! Ta en pause fra klasserommet, samle klassen, og tilbring en dag med lek og bevegelse. Perfekt for skoler, barnehager og SFO som ønsker å gjøre noe utenom det vanlige.

  Fantastiske skolerabatter!

  Planlegger dere en skoleaktivitet? Vi tilbyr 40% rabatt på hverdager for grupper på minst fem barn med en rekvisisjon som tas med og bekreftes ved besøket. Bestill enkelt via vår online-tjeneste og gjør dere klare for en dag fylt med masse lek og bevegelse!

  Deilig mat og snacks tilgjengelig

  Vi har alt for en perfekt dag, og selvfølgelig kan det være nødvendig å fylle på med energi. Planlegg en matpause og nyt våre spesialtilbud på mat og snacks mens dere er på lekelandet!

  Finn ut mer om gruppemenyene her

  Slik fungerer det

  Dere kan enkelt bestille deres eventyr via vår online gruppebestilling og betale ved ankomst. Ønsker dere å betale via faktura? Det er også mulig! For å få våre rabatterte priser for skoler, barnehager og SFO, trenger dere å bestille minst fem dager i forveien. Er dere sent ute med deres bestilling eller ønsker å bestille for mer enn 50 barn? Kontakt deres lokale lekeland, så vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe!