Stillinger i Leos

Leos lekeland er et selskap i rask vekst og trenger alltid nye medarbeidere som hjelper oss å bli enda bedre. Vi har mange forskjellige stillinger i driften av lekelandet og på kontorene. Ta en titt og se om det kan være noe for deg.

 

Ledige stillinger:

Lekelandvert

Som lekelandvert er du vår superhelt som passer på at både små og store gjester får en uforglemmelig opplevelse. Som navnet antyder, tar du deg av gjestene våre på en rask og vennlig måte. Du jobber også på kjøkkenet, i serveringen og med renhold. Og som selskapsvert sørger du for at selskapene våre holder verdensklasse. Dette er med andre ord den perfekte ekstrajobben – som etter hvert kan lede til stillinger med utvidet ansvar. Du jobber som ekstrahjelp, som regel i helgene.

Stillinger med utvidet ansvar

For deg som har tatt skrittet fra lekelandvert til en annen stilling med utvidet ansvar, venter en enda mer utviklende jobb. Sammen med lekelandsjefen har du da en nøkkelrolle når det gjelder å lede lekelandet. I lekelandsjefens fravær kan det være du som er ansvarlig for lekelandet. Du som har utvidet ansvar får i tillegg ett eller flere ansvarsområder innen for eksempel selskap, kjøkken, varetelling, tidsplanlegging, lokal markedsføring, salg eller sikkerhet. Du jobber heltid og som oftest annenhver helg.

Lekelandsjef

Som lekelandsjef har du ansvar for og leder et lekeland. Sammen med et team på 30–40 medarbeidere sørger du for at vi tilbyr bransjens beste helhetsopplevelse. Du er sterkt involvert i alle deler av driften, slik at du vet hvordan det står til med både lekelandet og medarbeiderne. Ansvarsområder for deg som lekelandsjef omfatter drift, salg, økonomi, administrasjon samt å lede og utvikle medarbeiderne dine. Du jobber heltid og annenhver helg.

Regionsjef

Som regionsjef har du ansvar for en region med 5–10 lekeland. I tillegg til å støtte og utvikle regionen, er du ofte involvert i ulike prosjekter, eller har ansvar for arbeidsoppgaver som berører hele selskapet. Du jobber heltid og av og til helg.

Stillinger på våre kontorer

Vi har hovedkontor i Luleå, Sverige, og har stillinger innen økonomi, HR, lønn og IT. På kontoret i Stockholm ligger markedsavdelingen, med ulike roller innen markedsføring samt funksjonene innkjøp og Food & Beverage.

Dette er Leos

Karriere