• Spar 300 kr på Xploras smartklokker

  Tilbud fra Leo's Family

  Leo´s og Xplora Lekeland har et felles mål om å minimere barns skjermtid og fremme fysisk aktivitet. Gjennom vårt samarbeid tilbyr vi derfor en unik rabattkode hos Xplora til deg som er medlem av Leo´s Family.
  Xploras innovative smartklokker med GPS- og ringefunksjon kommer uten tilgang til internett, sosiale medier eller digital bildedeling på nett og er perfekt som barnets første mobiltelefon. Klokken er spesialdesignet for å møte behovene til både små og store, og det å bevare barnas eksistensielle lek er dominerende i funksjonalitet og design. Perfekt for barn fra 4 år og oppover!

  X6Play - premiummodell

  Premium Xplora X6Play er en prisbelønt smartklokke med GPS- og ringefunksjon til barn. Sammenliknet med sine forgjengere har den bedre skjermoppløsning, bedre ytelse, større lagringsplass og bedre kamera – noe som gjør den til Xploras beste smartklokke noensinne! Med banebrytende teknologi og muligheten for å tilpasse klokken med ulike farger, bakgrunner og ringetoner er X6Play full av personlighet! Mix & match blant 3400 fargekombinasjoner med Xploras gøyale tilbehør og la barnet lage sin helt unike smartklokke.

  Kjøp X6Play

  XGO3 - Xploras innstegsmodell

  Innovative Xplora XGO3 setter en ny standard for digital kommunikasjon for barn mellom 4 og 11 år og gir barna en trygg inngang til den digitale verden. Klokken kommer med alle de mest populære funksjonene – til en litt lavere pris.

  Kjøp XGO3
  Laster inn tilbud

  Xploras aktivitetsplattform

  Xploras aktivitetsplattform er et morsomt og motiverende univers som skal oppmuntre til mer lek og bevegelse gjennom dagen. Ved å koble klokken til aktivitetsplattformen vil barnets skritt omdannes til fiktive Xplora Coins. Myntene barna belønnes med kan deretter brukes på alderstilpasset innhold som spill, auksjoner, kule kampanjer, fengende ringetoner og bakgrunner! Med dette ønsker Xplora å oppfordre til utforskning, lek og læring.

  Foreldre-app

  I Xploras smarte foreldre-app får man et godt overblikk over klokkens funksjoner og innstillinger! I appen kan man blant annet definere opptil 50 godkjente kontakter, se klokkens posisjon via GPS-funksjonen og opprette sikre soner – som innebærer at man får et varsel via appen når barnet forlater eller ankommer et gitt geografisk område. I appen kan man også sette smartklokken i skolemodus når barnet er på skolen. Da vil mobilklokken kun fungere som en vanlig klokke, som viser tiden – ingen forstyrrelser i timen eller friminuttet!

  UTEN INTERNETT OG SOSIALE MEDIER

  Mobilklokken kommer uten tilgang til internett eller sosiale medier. Bakgrunnen for dette er at Xplora ønsker å begrense risikoen for økt stillesitting hos barn, i tillegg til at det finnes mye upassende innhold på internett som barn ikke burde eksponeres for. Med dette ønsker Xplora å bidra til at barn kan være barn så lenge det går!

  DU BESTEMMER SELV HVEM SOM KAN KONTAKTE DINE BARN

  Klokkens godkjente kontakter defineres enkelt i Xploras foreldre-app. I praksis vil dette si at ingen ukjente kan komme i kontakt med barnet – uten at du som forelder eventuelt har godkjent det først.

  SIKRE SONER

  Gjennom den tilhørende appen kan man opprette sikre soner, for eksempel rundt hjemmet eller skolen. Du kan også enkelt se hvor barnet ditt befinner seg – for økt trygghetsfølelse.

  SOS-FUNKSJON

  Xplora-klokken er også utstyrt med en SOS-funksjon for barnas sikkerhet. Dette er en av ytterst få funksjoner som er aktive mens klokkens skolemodus er aktivert, og innebærer at barna kan utløse en alarm som gjør at klokken ringer direkte til den foresatte ved behov.