• Salater, wraps & deilige toast

  Bistro Fresh

  Når du trenger en pause fra all moroa, besøk Leos Bistro. Her serverer vi et bredt utvalg av mat og snacks som passer for både voksne og barn. Leos Bistro er nøye designet for å passe hele familien – god plass til barnevogner og selvfølgelig gratis WI-FI. Området ligger borte fra lekeområdet, noe som skaper et behagelig miljø og et sted å slappe av og lade opp. Her presenterer vi en del av vårt omfattende utvalg.

  Halloumi Salat

  En frisk salat med agurk, rødløk, cherrytomater og krutonger.. Toppet med halloumi og en av våre deilige dressinger. Velg din favoritt! Serveres med en 33 cl drikke.

  Kylling Salat

  En frisk salat med agurk, rødløk, cherrytomater og krutonger.. Toppet med kylling og en av våre deilige dressinger. Velg din favoritt! Serveres med en 33 cl drikke.

  Italian toast

  En sandwich med italienske influenser! Inneholder lufttørket skinke, mozzarella og tomat mellom ristet surdeigsbrød. Serveres med valgfritt tilbehør og en 33 cl drikke.

  French Toast

  Smeltet ost, kalkun, tomat og dijonsennep mellom ristet surdeigsbrød. En ekte klassiker! Serveres med valgfritt tilbehør og en 33 cl drikke.

  Crispy Chicken Wrap

  Tortilla-wrap med sprø salat, tomat, agurk, frisk rødløk, salsa og hvitløksdressing. Serveres med valgfritt tilbehør og en 33 cl drikke.

  Leter du etter noe annet?

  Vi har mange andre alternativer å velge mellom!