• Barnemenyer for våre små gjester

  Bistro Kids

  Når du trenger en pause fra all moroa, besøk Leos Bistro. Her serverer vi et bredt utvalg av mat og snacks som passer for både voksne og barn. Leos Bistro er nøye designet for å passe hele familien – god plass til barnevogner og selvfølgelig gratis WI-FI. Området ligger borte fra lekeområdet, noe som skaper et behagelig miljø og et sted å slappe av og lade opp. Her presenterer vi en del av vårt omfattende utvalg.

  Jungelmåltid

  Hamburger med dressing, salat og ristet hamburgerbrød. Serveres med et valg av drikke (melk, brus eller Mer) og et valg av tilbehør (pommes frites, grønn salat eller tomater).

  Pannekaker

  Den klassiske som aldri slår feil! Serveres med jordbær- og blåbærsyltetøy, og et valg av drikke (melk, brus eller Mer).

  Nuggets 4-Biter

  4 kyllingnuggets med fersk agurk, tomat og mais. Serveres med et valg av drikke (melk, brus eller Mer) og et valg av tilbehør (pommes frites, grønn salat eller tomater).

  Pølsemåltid

  Pølsemåltid med fersk agurk, tomat og mais. Serveres med et valg av drikke (melk, brus eller Mer) og et valg av tilbehør (pommes frites, grønn salat eller tomater).

  Leter du etter noe annet?

  Vi har mange andre alternativer å velge mellom!