• Slik går et besøk på Leo's til

  Første besøk på Leo's

  Er det tid for det første besøket på Leo’s Lekeland? Enten du besøker Leo’s med din minste, med familien eller med barnebarna, har vi samlet slik som er bra å vite før du besøker oss for første gang – alt for at dine timer i Leo’s jungel skal bli så bra som mulig!

  For hvilke aldre passer Leo's?

  Leo’s er det ultimate valget for barn i alle aldre som elsker å løpe, leke, klatre og utforske. Har barnet ditt begynt å trene på å krype eller gå og virker klar for å utforske? I så fall anbefaler vi vår småbarnsavdeling– Leo’s By. Her finner du det som finnes ute i lekelandet – som sklier, klatrestativ og ballbinger, men i miniatyr tilpasset våre aller yngste gjester. Selvfølgelig er det også tillatt å ta med barnevognen inn, og det gjelder for hele lekelandet.

  På Leo’s finnes noe for alle, uansett alder, og å besøke ett av våre lekeland er en perfekt aktivitet for barn som liker å bevege seg og ha det gøy. I tillegg fremmer det barnas motorikk og koordinasjon. Vi tror sterkt på at lek skaper bevegelsesglede, og det er noe vi på Leo’s er eksperter på å tilby!

  Eventyret starter online

  Visste du at vi alltid anbefaler å bestille leketid på vår nettside, før ditt besøk?

  Det gir deg en rekke fordeler! I tillegg til å sikre plass i lekelandet får du en rabattert pris når du kjøper billett og bestiller leketid på vår nettside. Du slipper altså å betale ekstra per barn. Du kan selvsagt kjøpe billettene dine helt frem til kassen, så husk å kjøpe billett og bestille leketid online! Du kan i ro og mak velge den tid og dag som passer dere best. Ikke gå glipp av at vi har ulike priser avhengig av hvilken dag og når på dagen dere ønsker å komme. Når valget er gjort, er dere velkomne til å nyte lek, moro og eventyr i vårt lekeland i flere timer.

  Vi er åpne alle dager

  For å bestille leketid bør du også ha tenkt på hvilken dag og til hvilket tidspunkt dere ønsker å dra til lekelandet. Å besøke Leo’s kan være en actionfylt helgeaktivitet og den perfekte destinasjonen for familieutflukter i ferier og ved spesielle anledninger. Det kan også være en aktivitetstid på en tirsdagskveld eller en dag da barnehagen er stengt – litt kos på hverdagen rett og slett. Vi vet at barn har godt av å bevege seg, og det kan de gjøre på Leo’s. Vi har tusenvis av kvadratmeter lekeareal hvor barna kan løpe, klatre og leke. Leo’s jungel er fylt med lekne attraksjoner som sklier for alle aldre, klatreområder, parkour, Sports Arena, småbarnsområde – et lekeområde tilpasset våre aller yngste besøkende, og mye mer. Vi tror på å oppdage bevegelsesglede gjennom lek, og det kan barna gjøre på lekelandet!

  Hva finnes det å gjøre på Leo's?

  Vi tilbyr tusenvis av kvadratmeter lekeareal for barn i alle aldre. I Leo’s jungel finnes lekne attraksjoner hvor barna kan bevege seg og utvikle motorikk og koordinasjon, samtidig som de har det skikkelig gøy! Hos oss finnes det et bredt utvalg av spennende, actionfylte morsomme attraksjoner som skaper minner og bevegelsesglede for både store og små. Så vær klar til å bestige vulkaner, ta dere av pirater på et piratskip, kjøre ned et fossefall og mye mer!

  Klatrevegg – På Leo’s har den formen av en gigantisk vulkan som tårner seg opp midt i lekelandet. Om dere klarer å klatre opp venter en fantastisk utsikt før dere kan ta sklien ned igjen.

  Trampoliner – Trampoliner er populært blant barn i alle aldre. Samle alle venner og familien for å utforske vektløshetens magi! Hopp, salto og sprett – hvem hopper høyest i jungelen?

  Ballbinge – En av våre mest populære lekeområder som barna elsker!

  Sklier – Vi har sklier for alle aldre og smaker. Hva med Tiger Slide, Zebra Slide eller Fossen? For den konkurranseglade har vi også en Racing Slide – hvem blir raskest i jungelen?

  Sykkelbane – Her kan barna øve på å sykle, uansett årstid.

  Sports Arena – Prøv fotball, basketball og innebandy. Her kan dere utfordre familie og venner eller bare prøve ulike ballspill. Om det gir mersmak tilbyr vi actionfylte Sports Camps hvor barna får prøve ulike idretter en gang i uken!

  Og mye mer.

  Hva skal jeg ha på meg?

  I våre lekeland leker, hopper og spretter du, masse! Derfor er det en god idé å ha på seg komfortable klær, slik at det blir lettere å bevege seg. Selv om du som voksen ønsker å leke, anbefaler vi å la de aller fineste klærne ligge hjemme i garderoben. Husk å kle deg komfortabelt. Og viktig! Alle våre besøkende må ha sokker på føttene. Om du har glemt sokkene hjemme, har vi sokker i alle størrelser for salg i Leo’s Butikk. Hvilken farge velger du?

  Hva kan jeg som forelder eller voksen gjøre på lekelandet?

  Et besøk på Leo’s er en opplevelse for hele familien. Og alle voksne skal selvfølgelig ha det hyggelig under besøket. Bli med barna på actionfylt, gledefylt lek og bli barn på nytt. Barn elsker å se foreldrene sine leke, og det blir ekstra morsomt å gjøre det sammen. Ta en pause fra alt annet, slipp løs hverdagstankene og stresset, og kast deg inn i barnas lekne verden. Leo’s jungel er den perfekte destinasjonen for familieutflukt og når du ønsker å gjøre noe sammen med barnet ditt.

  Men det er selvfølgelig ingen fare om du ikke klarer å holde følge med barnas hastighet, vi forstår – barn er raske og de har masse energi! Slapp av i en av våre koselige sofaer og nyt å se barna leke og utforske. I vår Bistro kan du nyte god kaffe, kaker og mat, og selvfølgelig har vi wi-fi. Så om du trenger å ta et møte, er det helt greit – du er velkommen til å ta dine Teams-møter fra Leo’s Bistro så lenge det passer for deg og dine barn.

  Og hvis vi blir sultne?

  Vi vet at det kan være nødvendig å fylle på med energi både før, under og etter lek, og i Leo’s Bistro finnes alt som trengs for å tanke jungelenergi eller for å nyte noe godt. Vi serverer et stort utvalg av mat, snacks og deilig kaffe. Hvorfor ikke prøve en Jungelmåltid, salat eller wrap? Her finnes noe for alle smaker.

  Når det er tid for å unne seg noe godt, pleier Leo’s slush å være ekstra populær. Det kjøler godt etter actionfylte eventyr.

  Visste du forresten at Leo’s Bistro alltid er billigere på mobilen? Om magen begynner å rumle ute i lekelandet, trenger du ikke forlate ballbingen. Nå kan du enkelt og smidig bestille mat fra Leo’s Bistro direkte på din mobil. Velg din favorittrett, gjør din bestilling, og fortsett å leke og ha det gøy mens vi ordner maten. Vi sender en SMS til deg så snart bestillingen din er klar. Og det beste av alt? Det er alltid billigere på mobilen!

  Håper du får et actionfylt besøk på Leo’s fylt med energi. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Leo’s Bistro!