• Lad opp med jungelenergi på Leo's Bistro

  Jungelenergi

  Gjør som Leo, fyll opp med jungelenergi for å holde ut å løpe, leke og utforske. Man blir sulten av å leke, og uten mat i magen blir det tøft å bestige vulkaner og svinge seg i lianer. I vår bistro finner du mange alternativer som gir deg ekstra energi. Velg blant deilige retter, mellommåltider og snacks for å holde energinivået oppe hele dagen!

  Slik får Leo sin jungelenergi:

  Frokost: Uten en deilig frokost i magen blir det tøft å svinge seg i lianer. Fyll opp med epler, smoothie og en god sandwich for å ta fatt på dagens eventyr!

  Lunsj: Fyll opp med jungelmåltider som gir deg energi til å leke. Visste du forresten at du kan bytte ut tilbehørene i våre menyer? Velg salat eller tomater!

  Mellommåltid: For deg som leker og beveger deg mye, er det ekstra viktig med noe godt mellom måltidene. Nyt frukt, smoothie, yoghurt eller annet godt for å få ny energi i bena.

  Og kanskje det beste? Når du har fylt opp med mat og snacks, kan du unne deg noe skikkelig godt. Kos deg med en forfriskende slush eller en hyggelig kaffepause sammen med familien.

  Husk: Leo elsker frukt og grønnsaker! Det er ikke bare fargerikt, men også godt og veldig sunt! Et par frukter om dagen og noen grønnsaker på tallerkenen er kjempegodt! Hva er din favorittfrukt?

  Kast deg over det du synes er godt og gjør deg klar for nye jungelopplevelser!