• Leverandører, presse & etablering

  Kontakt Leo's Lekeland

  Leverandørinformasjon & kontakt

  Leo’s Lekeland har årsavtaler med alle våre leverandører av utstyr, mat, godteri og forbruksvarer. Vi bruker etablerte mediebyråer for alle innkjøp av annonser og reklame. Alt kjøpes inn sentralt av hovedkontoret. Ønsker du å komme i kontakt med oss for å tilby en markedsføringstjeneste eller samarbeid, ber vi deg om å sende en e-post til marknad@leoslekland.se. Andre leverandører kan kontakte oss via leverantor@leoslekland.se.

  Presseinformasjon & kontakt

  Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med oss angående pressehenvendelser eller for å få tilgang til pressemateriale, vennligst send oss en e-post på press@leoslekland.se.

  Etablering & kontakt

  Vi ser etter lokasjoner/lokaler i hele Norden og Tyskland. Først og fremst ønsker vi å komme i kontakt med eiendomsbesittere, kommuner eller andre aktører som kan tilby lokaler på ca 4000 kvm. Leo’s opererer ikke med franchise, og alle enheter eies og drives av selskapet. Har du spørsmål om nye etableringer, vennligst kontakt Robert Lexberg, ekspansjonssjef, på robert.lexberg@leoslekland.se.