• Mer lek for pengene dine

  Pass, billettkort & gavekort

  Hos Leo’s brenner vi for å skape et møtested for familier med fokus på lek og bevegelse. Derfor har vi utviklet ulike billettprodukter for å gjøre det enklere for både store og små å besøke oss så ofte som mulig!

  Årspass og sesongpass

  Med våre ulike pass kan barnet ditt besøke våre lekeland så ofte dere ønsker innenfor en spesifisert periode. Vi tilbyr årskort for ulike aldre og til forskjellige priser. Kjøp et pass i dag og maksimer barnets lek og bevegelse hos oss!

  Les mer om årspass

  Billettkort

  Liker barnet ditt å leke, ha det gøy og være rampete? Perfekt, da er billettkort noe for dere! Billettkortene er fylt med like mange innganger som navnet tilsier. For eksempel gir et 4 x Billett-kort fire innganger for barnet ditt på Leo’s, uansett dag og tid!

  Les mer om billettkort

  Kjøp gavekort

  Glede av bevegelse som gave må vel være verdens beste gave? Kjøp et gavekort og gi bort en opplevelse på Leo’s til noen du er glad i. Leo’s gavekort kan brukes til å kjøpe billetter, god mat, smakfulle snacks eller fine ting i Leo’s shop.

  Les mer om gavekort

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.