Vilkår

Når du melder deg inn i Leo’s Family og gir oss din e-postadresse og telefonnummer, samtykker du i å få tilsendt tilbud fra oss på e-post og sms. Hvis du ikke ønsker tilbud fra Leo’s Family, er det enkelt å avregistrere seg i utsendelsen.

Medlemskapet er personlig, gratis og har en aldersgrense på 18 år.

Medlemskap/konto

Medlemmene har mulighet til å knytte opp barn mot sin egen konto i Leo’s Family. All kommunikasjon skjer med deg som foresatt.

Vilkår og gyldighet

Leos Lekeland forbeholder seg retten til å foreta endringer i vilkårene for Leos Lekelands medlemsklubb. Endringen trer i kraft i forbindelse med at den blir kommunisert på www.leoslekland.no/vilkar, der de siste vilkårene alltid er å finne. Medlemskapet kan når som helst sies opp av medlemmene. Leos Lekeland har rett til å inndra eller avslutte medlemskapet i Leo’s Family hvis vi finner det berettiget ved mistanke om ikke tillatt bruk eller misbruk av tjenestene våre. For å si opp medlemskapet, sender du en e-post til Leos Lekelands medlemsservice (family@leoslekeland.no).

Personopplysninger

Lek och rörelse Holding i Luleå AB, org. nr. SE 556700-1473, Köpmangatan 46, 972 33 Luleå, Sverige, telefon: +46 (0)920-52 60 60, er dataansvarlig for opplysninger som du som kunde oppgir til Leos Lekeland. Leos Lekeland behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som medlem godkjenner du at personopplysninger samt opplysninger om kjøp som skjer hos Leos Lekeland lagres og behandles. Opplysningene lagres i maksimalt to (2) år etter at kundeforholdet har opphørt. I henhold til personopplysningsloven har du mulighet til å få gratis informasjon en gang per kalenderår om vår behandling av opplysningene dine, og du kan når som helst begjære korrigering av gale opplysninger. Hvis du ikke vil at opplysningene dine skal bli lagret i registeret vårt, ber vi deg informere oss om dette per e-post (til medlemsservice) og be om at opplysningene slettes.
Vi lagrer og bruker opplysningene dine for å kunne gi deg den servicen du forventer (f.eks. tilbud, informasjon i forbindelse med selskapsbestillinger m.m.) og for ellers å kunne gi deg god service. I denne forbindelse kan det være nødvendig å utlevere opplysningene til Leos Lekelands samarbeidspartnere.