• En guide til våre sklier

  Leo's Lekeland

  På Leo’s har vi mange sklier. Lange, svingete eller raske som gir sommerfugler i magen. Barn elsker sklier, og vi synes de fullfører lekeopplevelsen. Her er våre syv mest populære. Hvilken er din favoritt?

  Racing Slide

  Racing Slide er en av våre mest adrenalinpumpende og populære attraksjoner, hvor du og barnet ditt kan konkurrere mot hverandre i en rask nedfart. Hver sklie er tematisert med monstre og navngitt etter et dyr. Velg den du tror er raskest og se hvem som kommer ned først. Hvem er raskest ned? Trykk på knappen nederst for å kåre vinneren – blir det giraffen, slangen, tigeren eller sebraen? Måtte den beste jungelutforskeren vinne! Racing Slide passer for barn i alle aldre, men siden den går gjennom en tunnel, er den kanskje ikke egnet for våre aller yngste besøkende.

  Leo’s By

  I vår småbarnsavdeling, Leo’s By, finner du alt som finnes ute i lekelandet, men i miniatyr slik at det passer våre aller yngste besøkende. Dette inkluderer sklier. Hver uke ser vi barn som tar livets første sklie i Leo’s By, og det er like gøy hver gang!

  Snake Slide

  Er du klar for et halsbrekkende eventyr? Ta en tur på vår svingete slangesklie. Redd for slanger? Vi kan garantere at slangen i Leo’s jungel ikke biter! Snake Slide er designet for å ta barnet ditt på en svingete reise ned en sklie og komme ut i slangens gap. Her svinger det ordentlig og går ganske raskt. Masse sommerfugler i magen, med andre ord!

  Tiger Slide

  Samle familie og venner for en tur på Tiger Slide. Tiger Slide har flere sklier ved siden av hverandre, så skli ned og hold hverandre i hånden, kjør et race og se hvem som kommer ned først. Ser dere forresten noen andre jungeldyr på veien ned? Veldig moro, venner!

  Tubby Slide

  Se opp i bakken! Har du noen gang drømt om å ake i jungelen? Tubby Slide er som en akebakke med sin 10 meter høye og 20 meter lange sklie hvor du sklir ned i en stor ring. Kjenn vinden i håret og adrenalinrushet. Tubby Slide passer for alle aldre. De aller yngste kan skli ned sammen med foreldrene sine. Trekk ringen opp bakken og kjør igjen!

  Waterfall

  Er du ute etter et ordentlig adrenalinrush? Da er det på tide å ta fatt på Leo’s ultimate utfordring: Vannfallet! Vannfallet er en bratt og rask sklie som passer for den litt mer vågale jungelutforskeren. Len deg tilbake og kjenn sommerfuglene i magen når du glir ned. Et ekte adrenalinrush loves! Denne sklien er et eventyr for alle aldre, men vi anbefaler den vanligvis for litt eldre barn.

  Zebra Slide

  Er du klar for et ekte jungel-eventyr med barnet ditt? Da er vår attraksjon, Zebra Slide, det perfekte stedet å utforske sammen! Skli ned i det fargerike ballbassenget eller lek at dere er på vei ut på et spennende safari-eventyr. En ekte bonus er at turen ender i Leo’s fargerike ballbasseng. Ta deg gjennom og kjør en gang til! Zebra Slide passer for barn i alle aldre.