• Dinosaurbursdag

  Bursdag hos Leo's Lekeland

  Velkommen til dinosaurbursdagen, der vi tar barnet ditt og deres venner med på en spennende reise tilbake i tid for å møte de store dinosaurene.

  Dinosaurrommet

  Stig inn i vårt dinosaurrom og føl deg transportert tilbake til tiden da jorden var bebodd av majestetiske dinosaurer. Her vil barna utforske en verden full av spennende detaljer og dekorasjoner som tar dem rett inn i fortiden.

  Bestill barnebursdag

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. BERGEN

   Kokstaddalen 18, 5257 Kokstad, Norway

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdaf hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Les mer om bursdager hos Leos

  Les mer om barneselskap hos Leos

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ