• Verdensrom bursdag

  Bursdag hos Leo's Lekeland

  Bursdag med verdensromtema

  Velkommen til vårt verdensrom bursdag, hvor bursdagsbarnet og bursdagsgjestene kan legge ut på et verdensromeventyr og drømme seg bort blant stjerner og planeter.

  Verdensrommet

  Stig inn i vårt verdensrom og opplev følelsen av å være i verdensrommet. Veggene er dekorert med glitrende stjerner, planeter og romskip, og overalt finnes spennende detaljer som tar barna med på en reise gjennom galaksen.

  Bestill barnebursdag

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. BAERUM

   Grini Næringspark 8, 1361 Østerås, Norway

   (i dag)
   -
  2. BERGEN

   Kokstaddalen 18, 5257 Kokstad, Norway

   (i dag)
   -
  3. HAUGESUND

   Longhammarvegen 36, 5536 Haugesund

   (i dag)
   -
  4. OSLO

   John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo

   (i dag)
   -
  5. STAVANGER

   Forusparken 24, 4033 Stavanger

   (i dag)
   -
  6. TRONDHEIM

   Ladebekken 6, 7041 Trondheim

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdaf hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Les mer om bursdager hos Leos

  Les mer om barneselskap hos Leos

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ