• Underhavetbursdag

  Bursdag på Leo's

  Velkommen til underhavetbursdag, en magisk verden hvor barna kan utforske det dype havet og møte havets merkelige skapninger. Vi har skapt et fantastisk bursdagsrom som tar barna med på et eventyr under havoverflaten.

  Underhavetrommet

  Stig inn i vårt under havet rom og kjenn at du blir transportert til havets bunn. Veggene er dekorert med undervannsmotiver, sjøhester og fargerike fisker som skaper en herlig atmosfære.

  Boka barnkalas

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. BAERUM

   Grini Næringspark 8, 1361 Østerås, Norway

   (i dag)
   -
  2. BERGEN

   Kokstaddalen 18, 5257 Kokstad, Norway

   (i dag)
   -
  3. KRISTIANSAND

   Lumberveien 33, 4621 Kristiansand

   (i dag)
   -
  4. OSLO

   John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo

   (i dag)
   -
  5. STAVANGER

   Forusparken 24, 4033 Stavanger

   (i dag)
   -
  6. TRONDHEIM

   Ladebekken 6, 7041 Trondheim

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdag hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Hvis du ikke har en Leos Familie-konto, setter vi den opp for deg mens du bestiller!

  Bestill bursdag

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ