• Prinsessebursdag

  Bursdag hos Leo's Lekeland

  Bursdag med prinsessetema

  Velkommen til vår fortryllende prinsessebursdag, i dette rommet blir drømmer til virkelighet, og bursdagsbarnet kan leve ut sine eventyrfantasier.

  Prinsesserommet

  Liker barnet ditt også å leke prinsesseleker? I dette rommet blir bursdagsfeiringen en virkelig drømmeopplevelse! Stig inn i vårt fortryllende prinsesserom, hvor glitrende juveler og eventyrlige dekorasjoner omgir dere. Her kan den lille prinsessen og gjestene miste seg i en verden av magi og fantasi.

  Bestill barnebursdag

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. BAERUM

   Grini Næringspark 8, 1361 Østerås, Norway

   (i dag)
   -
  2. BERGEN

   Kokstaddalen 18, 5257 Kokstad, Norway

   (i dag)
   -
  3. FREDRIKSTAD

   Stabburveien 8, 1617 Fredrikstad, Norway

   (i dag)
   -
  4. KRISTIANSAND

   Lumberveien 33, 4621 Kristiansand

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdaf hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Les mer om bursdager hos Leos

  Les mer om barneselskap hos Leos

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ