• Isprinsessefest

  Bursdag hos Leo's Lekeland

  Bursdag med isprinsesse tema

  Velkommen til vår fortryllende isprinsesse bursdag, en verden der drømmer blir virkelighet og frostfylte eventyr venter den fremtidige prinsessen og hennes venner.

  Isprinsesserommet

  Stig inn i vårt eventyrlige isprinsessebursdagsrom, hvor glitrende iskrystaller og snøflak omgir dere. Her kan den lille prinsessen og hennes gjester miste seg i en verden av magi og fantasi.

  Bestill barnebursdag

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. HAUGESUND

   Longhammarvegen 36, 5536 Haugesund

   (i dag)
   -
  2. OSLO

   John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo

   (i dag)
   -
  3. STAVANGER

   Forusparken 24, 4033 Stavanger

   (i dag)
   -
  4. TRONDHEIM

   Ladebekken 6, 7041 Trondheim

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdaf hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Les mer om bursdager hos Leos

  Les mer om barneselskap hos Leos

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ