• Fotballbursdag

  Bursdag hos Leo's Lekeland

  Velkommen til fotballbursdagen, en drøm for alle fotballfans å feire midt på banen. Her kan barna dine nyte en bursdag fylt med ballglede og målrike øyeblikk.

  Fotballrommet

  På fotballbursdagen har vi forvandlet banen til et bursdagsrom hvor fotballdrømmer blir virkelighet. Bursdagsrommet er fylt med fotballtema og dekorasjoner som får barna til å føle seg som ekte stjerner på banen.

  Bestill barnebursdag

  Dette bursdagsrum finner du her

  1. FREDRIKSTAD

   Stabburveien 8, 1617 Fredrikstad, Norway

   (i dag)
   -
  2. KRISTIANSAND

   Lumberveien 33, 4621 Kristiansand

   (i dag)
   -
  3. TROMSØ

   Ørneveien 9, 9015 Tromsø

   (i dag)
   -
  4. TRONDHEIM

   Ladebekken 6, 7041 Trondheim

   (i dag)
   -

  Hvordan bestille en bursdag

  Å bestille en bursdaf hos Leos Lekeland er enkelt og praktisk. Du kan gjøre det via vår nettbestilling, hvor du velger lekeland, dato og tid, antall gjester, hvem er bursdagsbarnet, hvilken bursdagspakke du ønsker sammen med eventuelle tilleggsalternativer, og deretter er du klar til å invitere gjestene dine og vil motta en bekreftelse via e-post når alt er klart. Les mer om bursdager hos Leos

  Les mer om barneselskap hos Leos

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ