• Drømmebursdag

  En bursdag på Leo’s er noe helt utenom det vanlige

  Velkommen til å bestille Leo’s herlige Drømmebursdagen på tirsdager – en av våre mange bursdagspakker for ditt barns spesielle dag! Med over ti års erfaring i å skape minneverdige barnebursdager vet vi nøyaktig hvordan vi planlegger og leverer en fantastisk opplevelse. Her kan du se hva som er inkludert i bursdagspakken.

  Läs om barnkalas på Leo's

  Hvorfor velge Drømmebursdagen på Leo's?

  Ta bursdagen til neste nivå med Drømmebursdagen vår! For de som ønsker en mer nedkledd bursdagsopplevelse på lekelandet vår. Det vil ikke være en bursdagsvert knyttet til bursdagen din. Hvis du vil ha en bursdagsvert, kan du oppgradere til en større pakke. Her kan du se hva som inngår i Drømmebursdagen.

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ