• Drømmebursdag med iskrembombe

  En bursdag på Leo’s er noe helt utenom det vanlige

  Velkommen til å bestille Leo’s herlige Drømmebursdagen med iskrembombe– en av våre mange bursdagspakker for ditt barns spesielle dag! Med over ti års erfaring i å skape minneverdige barnebursdager vet vi nøyaktig hvordan vi planlegger og leverer en fantastisk opplevelse. Her kan du se hva som er inkludert i bursdagspakken.

  Läs om barnkalas på Leo's

  Hvorfor velge Drømmebursdagen med iskrembombe på Leo's?

  Ta bursdagen din til neste nivå med vår Drømmebursdagen med iskrembombe! Leo's superdeilige iskrembombe inneholder is, marengs, sjokoladesaus og strøssel. Og selvfølgelig serveres den med lys som bursdagsbarnet får blåse ut. Den ultimate bursdagdesserten som barna elsker! Her kan du se hva som inngår i Drømmebursdagen med iskrembombe. Bursdagsverten sørger for at bursdagen går knirkefritt. Iskrem kommer med en bursdags sang, og verten er der for å fylle på forfriskninger ved behov. Imidlertid er de ikke til stede i rommet hele timen, og måten maten blir servert på varierer avhengig av lekelandet og pakken, og vil bli spesifisert når du velger pakken i bestillingsprosessen.

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom

  Ofte stilte spørsmål & svar

  Vi vet at du kan ha spørsmål om våre lekeland, våre attraksjoner, våre åpningstider, priser, og mye mer. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan også besøke vår FAQ-side.

  Til vår FAQ