• 3-års bursdag

  Bursdagsfeiringer for 3-åringer

  Fyller barnet ditt snart tre? Da er det tid for å feire! En tredje bursdag er en spesiell anledning og en perfekt grunn til å skape minner for både barnet og foreldrene. Mange velger å arrangere en 3-års bursdagsfest for å feire, og det finnes ulike måter å gjøre det på.

  Det aller første bursdagsselskapet

  Når et barn fyller tre år, tar mange skrittet til å invitere til sitt aller første bursdagsselskap. Før dette er det vanlig å kun invitere familie, slektninger og venner av familien, men ved 3-årsalderen tar mange skrittet til å organisere en bursdagsfest for barnets venner. Det er populært å invitere noen få nære venner og også andre barn fra barnehagen – de barnet leker mest med. Hvorfor ikke overraske med å invitere hele barnehagegruppen?

  Leker for en 3-års bursdagsfest

  For treåringer trengs generelt ikke så mange strukturerte leker – noen ganger kan det være vanskelig for dem å forstå regler og hva som gjelder. Dessuten trives barn i denne alderen ofte bedre i mindre grupper. En klar trend for denne alderen er at det vanligvis er full fart. Treåringer elsker alle leker som gir muligheter for løping, hopping og tøyserier!

  Sted for en 3-års bursdagsfest

  Hvis du ikke ønsker å ha bursdagsfesten hjemme, er Leo’s Lekeland det perfekte stedet for en 3-års bursdagsfest. Da slipper du å handle, planlegge og rydde, og dessuten elsker barna å leke og ha det gøy på lekelandet. På Leo’s kan barna slippe løs energien sin og skape uforglemmelige minner sammen. For barn i denne alderen er det viktig med nok plass til å bevege seg fritt, for eksempel ved å løpe, hoppe, klatre og danse. På Leo’s finnes det ulike lekeområder og aktiviteter som er perfekt tilpasset de aller minste gjestene i treårsalderen. Her kan barna skli ned sklier sammen, hoppe på trampoline og utforske Leo’s småbarnsområde, spesielt tilpasset for barn mellom ett og tre år.

  Temabursdag

  Gjennom lek utvikler barn sin fantasi. Populære temaer for lek og rollespill inkluderer å leke prinsesse eller pirat, utforske ulike verdener som undervannsmiljøer eller verdensrommet, samt å danse til diskomusikk. På Leo's finnes det temarom for alle disse eventyrene – alt for å gjøre barnets første bursdag perfekt og realisere deres drømmebursdag!

  Utforsk Leo's bursdagsrom

  Mat til en 3-års bursdagsfest

  Den perfekte bursdagsmaten for treåringer er vanligvis enkel mat som barn i den alderen liker. Når du bestiller en bursdag på Leo’s, finnes det ferdige bursdagsmenyer å velge mellom. I tillegg til iskrem til dessert, finnes det mettende alternativer som pannekaker, pølser med brød og hamburgere. Disse gir barna ekstra energi slik at de holder ut med å løpe og leke på lekelandet. Siden det ofte blir mye søtsaker på bursdagen, er det populært å servere noe fra våre mettende bursdagmenyer. Det er også mulig å tilpasse menyene med ulike valgmuligheter for å passe alle treåringer så godt som mulig!

  Forelderens rolle på en 3-års bursdagsfest

  Treåringer elsker å leke og utforske, og det er viktig at de kan gjøre dette i et trygt miljø hvor de føler seg komfortable med å slippe seg løs og ha det gøy. Hvis du har eller har hatt en treåring, vet du at de kan være ganske sjenerte og at det kan være skremmende for dem å være uten mamma eller pappa. Barna kan trenge støtte og ha med en forelder på bursdagen for å tørre å leke og ha det gøy, spesielt hvis bursdagen er på et nytt sted.

  Drømmen om å ha bursdag på Leo’s

  En bursdagsfest på Leo’s er ikke bare en opplevelse fylt med moro, det er et minne for livet. Under bursdagen får treåringen sitte i en spesiell bursdagsstol med en krone på hodet. En bursdagspose er også inkludert som en gave, og sammen med en forelder får barnet utforske Leo’s hemmelige skattekammer. Avhengig av dagen, har bursdagsbarnet og de andre treåringene også muligheten til å møte Leo, barnas favoritt. Så mange ønsker som går i oppfyllelse på samme dag – rett og slett den ultimate bursdagsfesten!