Suksessen fortsetter! Tren med Leo i vår 2022!


Gratis prøve
Nå kan barnet ditt prøve Sport Kidz gratis 6. desember klokken 17.30, 2021 på Leos lekeland i Kristiansand og Trondheim. Begrenset antall, meld deg på i dag!

Vårsemesteret starter mandag 31. januar 2022.

 

Vi har nå stengt påmeldingen til " prøve gratis" -pass, som var fullbooket umiddelbart. Se etter flere "prøv gratis" i fremtiden!

 

Om Sport Kidz

Vi vet at barn har godt av å bevege seg og at dette også utvikler motorikken og koordinasjonen. Dessuten får de gjøre det i et fantastisk miljø hos oss på lekelandet! Tanken bak Sport Kidz er at barna skal få opp øynene for en eller flere aktiviteter og bli inspirert til fortsatt bevegelse på en morsom måte. På Sport Kidz får barna prøve seg på fotball, håndball, innebandy, hinderløype, sykling, turn, klatring, friidrett og dans i et semester (8 ganger med opphold i ferier og helligdager). Du får også en T-skjorte, vannflaske og gympose (samlet verdi 270 kr).

Bestill-nå-rabatt!

Bestill for vår allerede nå og få 10 % rabatt på kursavgiften. Meld på barnet ditt her senest 24.12 for å benytte deg av rabatten.

Les mer om Sport Kidz og dra fordel av rabatten her 


Bestill-nå-rabatt!

Bestill for vår allerede nå og få 10 % rabatt på kursavgiften. Meld på barnet ditt her senest 24.12 for å benytte deg av rabatten.