• Lek, ablegøyer og eventyr

  Velkommen til Leo's

  Lekelandfor hele familien!

  Vårt oppdrag er å skape et lekent miljø der barn kan leke, utforske og utvikle seg – og selvfølgelig skape gledesfylte og minneverdige øyeblikk for familier over hele verden! Leo’s er et sted der lek er i sentrum, og der barn kan løpe, hoppe, klatre og frigjøre energien sin. Vår lidenskap ligger i å inspirere til en aktiv livsstil gjennom lek og eventyr, samt å få barn til å bevege seg mer.

  Hvor alt begynte

  Alt startet i 2006 med en enkel visjon – å skape et møtested der familier kan nyte gleden av lek og bevegelse. Det viste seg å være den perfekte formelen. Leo’s er idag en del av Leo’s Group sammen med HopLop. Lekelandskjeden har totalt 65 anlegg i Norden og Tyskland.

  Historien bak Leo's

  En bedre fremtid

  På Leo’s er vi ikke bare forpliktet til å tilby en fantastisk lekeopplevelse, men vi har også en sterk ambisjon om å bidra til en bedre fremtid for barn. Vi vet at barn i dag beveger seg for lite, og vi er stolte over å gjøre bevegelse til noe gøy og naturlig – en ekte opplevelse! Ved å tilby spennende aktiviteter som oppmuntrer til løping, lek, klatring og tøys, sørger vi for at barna får den bevegelsen de trenger.

  Lekeland for både gjester og ansatte

  Våre verdier er kjernen i alt vi gjør. Vi er et verdibasert selskap som tror på å være forbilder og følge våre verdier i alt vi gjør. Dette gjennomsyrer hele vår organisasjon og er nøkkelen til at både gjester og ansatte trives og har det bra hos oss. På Leo’s Lekeland er vårt mål enkelt – å tilby verdens beste lekeland for både barn og voksne. Dette oppnår vi gjennom våre gigantiske lekeland fulle av morsomme attraksjoner, enestående opplevelser med fokus på renslighet, sikkerhet og service, samt et fantastisk team av engasjerte ansatte som er klare til å gjøre hvert besøk til en uforglemmelig opplevelse.

  Här finns vi

  Vi holder til flere steder rundt om i landet med tusenvis av kvadratmeter med ugagn, lek og eventyr.

  Se lekeland

  Våre bursdagsrom

  Hos Leo's kan du skape ditt barns drømmebursdag! Enten barnet ditt drømmer om å være en prinsesse, utforske verdensrommet, eller gå på en skattejakt som en ekte pirat, har vi det perfekte bursdagsrommet for deg!

  Se alle bursdagsrom